top of page

Om oss

Hvem er vi i Navigator Sør?

kjell erik portrett 01.jpg

Kjell Erik Corneliussen Bjerge

Psykoterapeut

Kjell Erik er psykoterapeut (NPF). Han har videreutdanning innenfor parterapi, kognitiv terapi og kroppsorientert terapi. Han har siden 1996 møtt og hjulpet mennesker i vanskelige livssituasjoner. Han har i en årrekke arbeidet i privat og offentlig sektor innenfor sinneproblematikk, som veileder og kursleder på sinnemestringskurs.

Han har fra 2013 til 2022 vært ansatt som daglig leder oss Ressurssenteret sør AS i Kristiansand. De aller fleste av hans klienter har vært og er menn.

Han har i de siste årene gått fra en terapeutisk tilnærming til veiledning/læring. Han har gjennom sitt mangeårig arbeid blitt mer og mer opptatt av å lære mennesker å bli kjent med sin indre uro. Dette fordi den kan ses på som en driver til våre reaktive (uhensiktsmessige) mønstre. Som ofte står i veien for gode livgivende relasjoner og et godt liv.

918 39 710

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Marianne Corneliussen Bjerge 

Sosionom / Psykoterapeut

Marianne er utdannet sosionom og psykoterapeut og har i hovedsak en terapeutisk og prosessorientert tilnærming. Hun er tilknyttet Navigator Sør gjennom Bjerges Psykoterapi.

Hun har jobbet innen psykisk helse i kommunen i over ti år. 

Hun har tatt kurs i mindfulness og videreutdannelse i sexologi (5sp) på UIA.

De siste seks årene har hun vært opptatt av egenprosess gjennom terapi (gruppe og individuell) og retreat/kurs i hovedsak i regi av gestaltakademiet og IHMM.

452 62 044

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
marianne portrett 01.jpg

Priser:

En veiledningstime varer i 60 minutter, oppmøte i våre lokaler i Kongens gate 30 i Kristiansand.
(Inngang Festningsgata) 
Vi tar også imot klienter i Søgne

Enkelttime 60 min

1000,- (dagtid)

+50,- fra kl.17.00

Kartlegging

1000,-

Par

1300,- (dagtid)

+50,- fra kl.17.00

Våre samarbeidspartnere:

Navigator sør har inngått samarbeid med ulike dyktige aktører for kunne tilby et bredere flerfaglig tilbud

Are Lindstøl Svenningsen 

Fysioterapeut og osteopat, akupunktør

Are Lindstøl Svenningsen ved Kristiansand osteopati og fysioterapi er utdannet fysioterapeut, akupunktør og osteopat og har jobbet med et bredt spekter av pasienter gjennom 30 år ved private klinikker i Tyskland, Bergen og Kristiansand. Han behandler muskel og skjelettproblemer, men har også kompetanse innen ernæring og livsstilsendring. Han tilbyr også opptrening etter skader og overbelastninger. Han har en osteopatisk tilnærming til de fleste tilstander, men bruker også trykkbølge spesielt da ved skader på senevev, herunder tennisalbue og smertefulle fotsåler, og akupunktur som hjelpebehandling m.m. Andre problemer som svimmelhet, kvalme, sure oppstøt, trøtthet kan være typiske problemer som Are hjelper med. Rådgivning om livsstil, trening og kosthold vil som regel være en viktig del av dette. 

are fore.jpg

Benita Flåtten Aslaksen

Sexolog

Benita er autorisert spesialist i sexologisk rådgivning via Nordic Association for Clinical Sexology.

Hun spesialiserer seg på menns seksuelle helse.
Benita jobber med spesifikke seksuelle utfordringer, som blant annet inkluderer å gi innsikt i seksuelle problemer som erektil dysfunksjon, for tidlig utløsning og nedsatt seksuell lyst.

Hun hjelper deg med å forstå hvordan dine seksuelle opplevelser, tanker og følelser kan påvirke seksualiteten din, og hva du kan gjøre når du opplever utfordringer i seksuallivet ditt.

Benita tar 1090,- for 50 min individuell online konsultasjon, henvendelser via Navigator sør får 15% rabatt.

Benita har også en pakkeløsning til rabattert pris, du får tre timer à 50 min til 2500,- og din første samtale vil handle om hvorfor du søker sexologisk rådgivning, kartlegging av utfordringene dine samt hvilke mål du har for rådgivningen.

47087167

benita.jpg

Advokatene
Stray & Wåland

Advokatene er lokalisert i sentrum av Kristiansand, men påtar seg oppdrag over hele landet. Advokatene har lang erfaring med å bistå både det offentlige og private.

De tilbyr advokattjenester innen en rekke sentrale områder: arv/skifte, økonomisk oppgjør etter samlivsbrudd, barnevern, familiesaker; foreldreansvar, bosted og samvær, eiendom og forsvarer/bistandsadvokat i straffesaker.

 

Alle som henvender seg via Navigator sør vil få 15% rabatt på ordinær timepris, samt første konsultasjon gratis.

93 443 000

sray.jpg

Kontakt oss i dag:

Takk for innsendingen din!

bottom of page